Ne jemi GELI FRUITS

QËLLIMI KRYESORË
I KOMPANISË

Është modernizimi i kapaciteteve deponuese të pemëve dhe perimeve, përmes ruajtjes se pemëve dhe perimeve për një kohë të gjatë 3-10 muaj, përderisa do të ruhen të gjitha vlerat biokimike të pemëve dhe perimeve.

...
0

Lloje

...
0

Çertifikata

...

Industri moderne

Modernizimi i kapaciteteve deponuese të pemëve dhe perimeve.

...

Pemë dhe perime të freskëta

Ruajtja e pemëve dhe perimeve për një kohë të gjatë 3-10 muaj.

...

Produkte natyrale

Produktet tona janë plot me proteina bimore, vitamina etj.

...

Afër klientëve

Dizpozicion të klientëve kudo në : mini markete, markete, tregtarët me pakicë etj.

Klientët e
kënaqur

"Depo për ruajtjen, grumbullimin dhe distribuimin e pemëve dhe perimeve."

partnerët tanë

Top