Sallate turshi e shtëpisë

Përmban: Spec të kuq , Karotë, Qepë , Lulelakër , domate te gjelber, lakër, hudhër.

Përbërësit: Spec të kuq , Karrotë, Qepë , Lulelakër , domate te gjelbër, lakër, hudhër, Ujë, Uthull ,sheqer dhe Kripe

 

gr.ne 100 gr. Vlera energjike Proteinat Karbohidratet Yndyrnat
Domatja 15 kCal 0.5-1 4-6 0.1-0.2
Lakra 12 kCal 2 1 0.30
Karrota 26 kCal 1.7 2.1 0.2
Qepet 24 kCal 0.90 5.2 0.5
Speci 15 kCal 0.5-1 1.7 0.6

 

 

Top